Onze goede doelen

Welke doelen steunt Soroptimist club Haarlem-Kennemerland?

Soroptimisten van club Haarlem-Kennemerland steunen goede doelen en organisaties die zich inzetten voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes. Want uiteindelijk willen we dat het iedere vrouw in vrijheid de kans krijgt zich volwaardig in te zetten voor een duurzame, vreedzame wereld.

Concrete acties

Het liefst steunt Soroptimist club Haarlem-Kennemerland goede doelen en organisaties die iets heel concreets doen op het gebied van onderwijs, het stoppen van geweld tegen vrouwen, het verbeteren van de economische zelfstandigheid van vrouwen, voedselzekerheid, een betere (toegang tot) gezondheidszorg, het bevorderen van duurzaamheid, conflict- en vredesoplossingen en het verlenen van ondersteuning bij rampen.

Gesteunde doelen

Op dit moment zet Soroptimist club Haarlem-Kennemerland zich in voor de volgende goede doelen: een surfproject bedoeld voor kinderen met een beperking, de Classic Express de Afripads Foundation, het Rode Kruis Haarlem en omstreken (kerstuitje met oudere vrouwen uit de omgeving naar een tuincentrum) en de actie van de president van Soroptimist International  ‘Women, Water and Leadership‘.

Meer weten? Kijk dan even hier.