Lid worden doe je zo

Hoe word je lid?

Ben jij vrouw en ben je zelfstandig ondernemer of werk je in loondienst en woon of werk je in de regio Haarlem-Kennemerland, dan kan je lid worden van Soroptimist club Haarlem-Kennemerland.

Variatie beroepen

Het is wel zo dat de club rekening houdt met voldoende variatie van beroepen. Dat betekent dat als er al een lid is dat een beroep heeft of een eigen bedrijf op het werkterrein waarop jij actief bent lidmaatschap in principe niet open staat. Verder moet je minimaal 21 jaar oud zijn om lid te worden en kom je na je 70ste niet meer in aanmerking voor lidmaatschap.

Op voordracht

De meeste leden van Soroptimist club Haarlem-Kennemerland zijn lid geworden op voordracht van een van de bestaande leden. Mocht je geen lid van de club kennen en je toch graag lid worden: stuur dan een e-mail naar haarlemkennemerland@soroptimist.nl Geef aan hoe je heet, wanneer je bent geboren, waar je woont en werkt, wat voor beroep je uitoefent, waarom je lid wilt worden van de club en wat je denkt te kunnen bijdragen aan onze vereniging. De commissie die zich bezig houdt met het zoeken van nieuwe leden neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je te laten weten of je kans maakt op lidmaatschap en hoe de lidmaatschapsprocedure werkt.
Je kunt ook gebruiken maken van ons contactformulier.