Kaartverkoop PASSIO voor Stichting Bretels!

Bestel hier uw kaartjes voor de voorstelling PASSIO van The Fat Lady!

Dit jaar vieren wij als Soroptimistclub Haarlem-Kennemerland ons 25-jarig bestaan. Samen met de operagroep The Fat Lady organiseren wij op zondag 29 maart een bijzonder opera-event om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Bretels. Wij dragen Stichting Bretels een enorm warm hart toe, een prachtige stichting die zich inzet voor jonge gezinnen die een ouder gaan verliezen of verloren hebben.

datum: zondag 29 maart 2020
aanvang 15:00 uur
locatie: De Lichtfabriek in Haarlem

Wij hopen u na afloop van de voorstelling te mogen begroeten op de PASSIO-borrel, waar u gezellig kunt napraten en kennis kunt maken met het operagezelschap en Stichting Bretels.

 

Sprankelend en eigentijds operatheater

 

The Fat Lady maakt sinds 2014 sprankelend en steeds verrassend operatheater. Deze operagroep is een springplank voor aanstormend talent dat van energie en passie barst. Met enorme inzet en bescheiden middelen inspireren zangers, musici en theatermakers elkaar tot onuitsprekelijke momenten van gepassioneerd muziektheater. De compacte versies van klassieke opera’s, eigentijds vormgegeven en geënsceneerd op onconventionele locaties, creëren ruimte voor een nieuwe visie op opera voor jong en oud.

 

PASSIO door The Fat Lady

 

Zes vrouwen leven samen op een afgelegen open plek in het bos, ver weg van de bewoonde wereld. Ze leiden hun leven in stilte en eenzaamheid, geworteld in een dagelijks ritme van arbeid en gebed. Eén van hen draagt een verschrikkelijk geheim. Wat als de anderen erachter komen? Wat zou u ervan denken?

Passio beoogt een maatschappelijk relevant thema naar voren te brengen, namelijk het recht op zelfbeschikking van de vrouw. In deze tijd is het doorgronden van de grenzen tussen mensen, landen en culturen, tussen idealen en ideologieën, aan de orde van de dag. Deze kwesties zijn natuurlijk niet nieuw, maar ze zijn relevanter dan ooit. Door dit verhaal met uitsluitend vrouwenstemmen te vertellen, vraagt PASSIO naar deze stemmen te luisteren.

 

Stichting Bretels

 

Stichting Bretels zet zich in voor jonge gezinnen die een ouder verliezen. Dit doen ze door het organiseren van bijeenkomsten voor kinderen en volwassenen. Ook bieden ze deze gezinnen individuele ondersteuning. De stichting is een initiatief van de zussen Nicky, Suzanne en Femke Westerhof, die zelf op jonge leeftijd hun moeder verloren hebben.

 

Kaartverkoop PASSIO 29 maart

 

Bestel hier uw kaartjes: ticketkantoor.nl/shop/PASSIO

 

Logo Stichting Bretels