Kaartverkoop Berkenrode Tuinconcert is gestart!

Muziek maakt je (klein)kind slimmer. Wist jij dat? Maar misschien nog wel veel belangrijker: muziek maken is leuk. En je leert er lekker vrij van bewegen, je wordt socialer en creatiever. En dat het dan ook nog een positieve bijdrage levert aan dingen alsĀ abstractievermogen en analytisch denken, is mooi meegenomen.

Zouden niet alle kinderen in Heemstede, Haarlem en omgeving de kans moeten krijgen om met muziek in aanraking te komen? Wij vinden van wel. En daarom steunen wij de enige rijdende concertzaal ter wereld: de Classic Express van het Prinses Christina Concours. Die concertzaal toert heel Nederland door langs alle basisscholen. Hoe leuk is dat. Vorig jaar nog waren ze bij de Haarlemse Bos en Vaart School. Wil je zien hoe dat was? Kijk naar even dan:

Wil jij de Classic Express ook steunen? Koop dan een kaartje voor het Berkenrode Tuinconcert. Daar zie je niet alleen superjonge talentvolle musici (leuk voor jezelf), maar je steunt er ook de Classic Express mee. Want de opbrengst van de kaartverkoop gaat linea recta naar Classic Express.

Koop nu je kaartje. Tot 23 juli kan dat met een vroegboekkorting van 5 euro! Een kaartje kost dan 25 euro (kinderen tot en met 16 jaar zijn gratis). Gewoon doen dus!