Artiesten Berkenrode Tuinconcert bekend

Roffel roffel roffel: de vier artiesten die optreden tijden het Berkenrode Tuinconcert zijn bekend. Twee vrouwen, twee mannen en ze barsten van het talent. Want wist je dat ze allemaal finalist waren van het Prinses Christina Concours?

Dit zijn de artiesten van het Berkenrode Tuinconcert

Roza Herwig (22): ze zong The Sound of Music al toen ze nog op het potje zat. En is nooit meer opgehouden. Moet je eens luisteren: wat een stem!

Florianne Remme (18): ze was nog maar 8 toen ze met cellospelen begon. Zie je het voor je? Zo’n klein meisje met zo’n groot instrument. En wat ze nu voor geluid uit die cello weet te toveren…

Jorian van Nee (19): hij was al in De Wereld Draait Door te horen en in Podium Witteman. Won prijzen. Jorian van Nee (19) speelt zóóó mooi piano. Luister maar.

Dirk Overbeek (20): jazz en pop op een accordeon? Kan dat überhaupt? Echt wel. Dirk Overbeek krijgt dat voor elkaar. En speelt ook nog klassieke accordeon.

Koop nu je kaarten voor het Berkenrode Tuinconcert

Ben je enthousiast geworden en wil je deze jonge talentvolle musici ook horen? Koop dan nu je kaarten voor het Berkenrode Tuinconcert. Tot 23 juli krijg je 5 euro korting. Dus wees er snel bij. En… je steunt er de misschien wel kleinste rondrijdende concertzaal van Nederland mee: de Classic Express. Die rijdt langs alle basisscholen om kinderen kennis te laten maken met muziek. En dat is zo leuk. Kijk maar, dit gebeurde er op de Haarlemse Bos en Vaartschool: